Kukkonia

A MI ARANYKERTÜNK

Kukkonia Milk

KUKKONIA MILK - az Euromilk tejüzem büszke márkája

A tejüzem 1964-ben alakult, és 2001 óta viseli az Euromilk nevet.

Célkitűzése kezdettől fogva változatlan – Dél-Szlovákia hagyományos mezőgazdasági termelésének fellendítése a Csallóköz szívében. A gyártás a tartós tej, a tejföl, a vaj, a túró, a savanyított tejtermékek és a tejpor tartalmú pudingok előállítására fókuszál.

Az EUROMILK Rt. a szlovákiai alapanyagok felhasználásával, szakképzett munkaerőgárdájával és a legújabb gyártási eljárások alkalmazásával szavatolja termékeinek kiváló minőségét. Termékeit nemcsak a hazai piacon értékesíti, hanem nagy mennyiségben szállít külföldi piacokra is. Együttműködik nagy nemzetközi áruházláncokkal és független értékesítőkkel is.


ÉRTÉKEINK:

Termékeinket hagyományos receptek alapján, kipróbált gyártási eljárásokkal állítjuk elő
A legújabb gyártási technológiákat alkalmazzuk
Szavatoljuk a legjobb minőséget
Partnerek kapcsolataink kölcsönös bizalmon és korrekt hozzáálláson alapulnak

Kukkonia a Csallóközből

Gazdag termőföld és kedvező mezőgazdasági feltételek

REGIONÁLIS MÁRKA Kukkonia a Csallóköz iránti szeretetünktől vezérelve született meg. Sikeres mezőgazdasági hagyományokon alapul, egy gazdag termőföldön a Duna ölelésében.


SZÉLES PORTFÓLIÓ A Kukkonia a tej- és hústermékek, valamint a gyümölcsből és zöldségből készült termékek gyártásával foglalkozik. Célunk egy kiegyensúlyozott termékkínálat létrehozása a termékeny régiónk által kínált forrásokból.


REGIONÁLIS TEVÉKENYSÉGEK A Kukkonia az élelmiszergyártás mellett a kultúra, a környezetvédelem, a sport és a turizmus területén is aktív. Kövessen minket a www.kukkonia.sk oldalon.

Három iparágban műveljük mesterségeinket


Fontos számunkra, hogy termékeink története őszinte és érthető legyen. Kerüljük a tartósítószerek és színezékek használatát.
Tej- és hústermékeinket minőségi, helyi alapanyagokból állítjuk elő, csakúgy mint a gyümölcsből és zöldségből készült termékeinket,
amelyek csallóközi kertekből és gyümölcsöskertekből származnak.

 
parallax background

E-SHOP – Ismerje meg termékeinket

A Kukkonia termékek kaphatóak az élelmiszerláncokban és a helyi élelmiszerboltokban, de szívesen házhoz szállítjuk őket.